onsdag 29 april 2015

Kära valpköpare

Hej!

Jag och min familj (man och två tonårs-barn) föder upp dvärgschnauzer i liten skala i hemmet. Vi äger två hundar som är familjemedlemmar och livskamrater. Cha-Cha, fem år, är vår första hund och så har vi behållit en valp från förra kullen, Silvia, snart två år.

Vi lever med våra hundar och tar med dem på våra dagliga aktiviteter, till vardags promenader, cykelturer och besök hos släkt och vänner. Men de har också varit med på längre vandringar med tältövernattningar och kanot och båt-semester. Det har funkat super!

När man föder upp en kull på det här sättet blir man mycket fäst vid varje valp. Vi är extra måna om att alla valpar får ett bra hem.

Om du är intresserad av att köpa en valp hos oss, skriv gärna och berätta vem du är, hur du och din familjer lever och vilka förutsättningar ni har att ta emot en ny familjemedlem. Först när valparna blir fyra veckor är det dags att ta emot besökare och eventuella valpköpare. Om allt stämmer då - ni vill fortfarande köpa en valp och vi känner att personkemin stämmer - då får ni boka en valp och betala en handpenning på 2000 kr. Jag följer SKK regler om köp och avtal. Läs mer här.
Skriv till: jonna.berggren@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar